avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot sa imi fac reabilitarea? In noiembrie 2017 am fost ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot sa imi fac reabilitarea? In noiembrie 2017 am fost condamnat ...

Pot sa imi fac reabilitarea? In noiembrie 2017 am fost condamnat la 1 an si 1 luna inchisoare cu suspendare si la un termen de incercare ,,,nu am mai facut nici o neregula acum nu stiu cum pot sa imi fac reabilitarea sau s:a facut reabilitare automat trecand termenul de incercare Va multumesc

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept pedeapsa cu suspendarea conditionata a executarii George_1 George_1 Buna ziua, In august 2010 am fost condamnat la 1 an si 10 luni inchisoare cu suspendare pentru o infractiune la regimul circulatiei rutiere si mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara in anul 2014 am fost arestat și condamnat defintiv ... Patraulea11 Patraulea11 Buna seara in anul 2014 am fost Arestat și condamnat defintiv in anul 2016 luna 12 La 2 ani închisoare apoi liberat in 2017 Noiembrie cu termen de ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu aplic.art 81 c.pen.- reabilitare de drept- procedura egeea egeea Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti ce trebuie sa fac in cazul in care in urma cu 2 ani si 3 luni am fost condamnat la 3 luni inchisoare cu suspendare ... (vezi toată discuția)