avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Licenţa unicã Embird
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Licenţa unicã Embird

Licenţa unicã pentru programul de broderie computerizatã “Embird” care este asociatã numelui meu şi adresei mele de e-mail se poate revinde ? Pe site-ul lor la secţiunea FAQ scrie: “You may use Embird on a single computer, but you may install it also on another computer as long as the other computer is owned by you and as long as Embird is used on only one computer at a time. You may NOT lend, lease, rent, sub-license or otherwise distribute any portion of Embird.”
Din urmãtorul articol am înţeles cã licenţa se poate revinde: [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 4 Aprilie 2021
Frago, utilizator

Alte discuții în legătură

Fotografie de pe facebook distribuita pe alt site fara acordul meu vlad_style22 vlad_style22 Bună seara, îmi cer scuze că vin aici cu acest cont nou şi fără a avea un \\"trecut\\" în spate însă sunt destul de \\"disperat\\" în momentul de ... (vezi toată discuția)
Munca in uk buiavasi buiavasi Buna seara ! Am primit o oferta de munca la un hotel din Londra si schita contractului de munca pe care o anexez in attach cu rugamintea de a ma lamuri daca ... (vezi toată discuția)
Cum pot da in judecata o firma din argentina? si la cine sa apelez sa ma ajute daca am un caz impotriva lor cristiandrei cristiandrei Salut De curand m-am inscris pe un site din Argentina, care are birouri si prin Olanda. Site-ul aduna la un loc graficieni care in functie de proiectul ... (vezi toată discuția)