avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radierea unei masini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radierea unei masini

Buna ziua.

Am si eu o problema si sper ca ma poate ajuta cineva.....

Tatal meu este proprietarul unui autorurism dacia 1300 fabricat in anul 1975.masina in momentul de fata nu mai exista ....a fost luata de tigani si dusa la fier vechi.am primit instiintare de la politie ca inmatricularea vehiculului mentioanat a fost suspendata.intrebarea mea este ....cum treb sa procedez pt a o radia si sa nu mai platesc impozitul?????????

Mentionez ca certificatul de imatriculare este vechi si il mai am iar numerele masini erau cu 18-b-6258 si au fost luate cu caroseria.

va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 15:27, 5 Ianuarie 2010
buna ziua!
o declaratie noatriala din partea tatalui din care sa rezulte ca autoturismul nu se mai afla in prop tatalui, ar trebui sa fie suficienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism tripl3x tripl3x Buna seara. Am si eu o problema in care sper ca voi gasii indrumarile dumneavoastra. Am avut un autoturism dacia 1300 cu care nu am mai circulat de mult timp, ... (vezi toată discuția)
Radiere masina fara acte 2121969 2121969 Buna ziua, Am avut o masina dacia 1300 anul fabricatiei 1976. Am vandut-o in anul 2002 . Am dat toate actele masinii proprietarului la care am vandut-o. Eu nu ... (vezi toată discuția)
Cum scapam de impozitul pe o masina care nu mai este in stare de functionare? oania oania Tatal meu a decedat acum 3 ani. In urma lui a ramas o masina Dacia 1310 care nu mai este in stare de functionare. Ce trebuie sa faca mama mea ca sa nu mai ... (vezi toată discuția)