avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anaf are dreptul sa-ti retina banii .
Discuție deschisă în Executare silită

Anaf are dreptul sa-ti retina banii .

Buna ziua
Am si eu o curiozitate.
Stiu spre exemplu ca daca o banca ( brd ) sau o institutie comunicati ( vodafone )
Considera ca esti dator la ei cu suma x.. pt a retine suma x, tre sa te dea in judecata si sa castige procesu.
Dar Anaf ? Daca considera ca st dator la ei spre ex 10.000 lei , pentru a pune mana pe banii mai trec si ei pe la judecata ? Sau au dreptu de a lua direct ?
Ultima modificare: Luni, 5 Aprilie 2021
pokersstar24, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita de la kruk oliver12 oliver12 Buna, am avut un credit de nevoi personale luat de la BRD din 2006 in valoare de 10.000 euro, avand o rata de 600 ron/luna. Co-platitor fiind mama mea. Mai ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu - venituri castigate in urma unui proces maxva maxva Buna ziua, Sunt in proces cu fostul angajator iar incepand din luna curenta nu o sa mai pot achita rata la banca. Intrebarea este urmatoarea: daca in 2016 ... (vezi toată discuția)
Restante la furnizor telefonie mobila amic amic Acum vreo 3 ani cel multam vrut sa opresc un abonament de la vodafone si operatorul nu a vrut,dar fara sa ma atentioneze ca trebuie sa o fac si in ... (vezi toată discuția)