avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restante la furnizor telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restante la furnizor telefonie mobila

Acum vreo 3 ani cel multam vrut sa opresc un abonament de la vodafone si operatorul nu a vrut,dar fara sa ma atentioneze ca trebuie sa o fac si in scris#-o.Mi-au trimis o firma de recuperari copia la contract si duplicatul ultimei facturi.De platit am platit-o :surrender:si pentru asta au continua prin instanta pentru ca cei de la vodafone nu iau anuntat#-o.Am fost anuntat acum dupa platirea facturii ca mai am de plata inca 1567 lei:stunned: pe care nu ii precizase in toate ce imi trimisera ei.fiind penalizarile,dar factura includea si penalizarile.Mai m-au anuntat ca daca nu platesc pe cale amiabila vor proceda la executare silitaX-(.Eu am cei al meu doar un scuter:D care este luat in leasing printr-o banca,il poate lua?:Ose poate ajunge la oprirea din salariu?:(sau mai rau?!:worthy:.Ma poate ajuta cineva cu un raspuns.multumesc!
Cel mai recent răspuns: amic , utilizator 14:20, 26 Noiembrie 2009
Daca au trecut mai mult de 3 ani si intre timp nu v-au dat in judecata, datoria s-a prescris.
Daca v-au dat in judecata trebuia sa va citeze si pe dvs. si atunci ati fi mers cu dovada platii si ar fi pierdut procesul. Dar daca v-au citat si nu v-ati prezentat si au hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, aceasta trebuie sa fie investita cu formula de executare, dupa care sa treaca la executarea silita. Daca aveti salariu, vor cere poprirea unei sume lunare din salariu, pana la plata totala a datoriei. Daca nu aveti salariu vor trece la executarea bunurilor mobile. Nu va pot lua scuterul pt ca este pe numele firmei de leasing.
Oricum, daca nu ati primit niciodata vreo citatie de la vreo instanta, nu va faceti griji pt ca doar vor sa va sperie, nu mai platiti nimic, nu le semnati nimic, pt ca orice faceti ii repun in termenul de prescriptie si va pot da in judecata.
Am primit ieri o COMUNICARE/DOVADA de la judecatoria din Constanta si apoi am sunat la firma de recuperari(nr.dat de operator vodafone)dar cine mi-a raspuns nu a stiut ce sa-mi spuna, sunandu-ma a doua zi o D-na avocata si atunci mi-a spus ca mai am de plata suma respectiva.Ce sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon pierdut florincristea07 florincristea07 Am niste prieteni ,la locul de muncă şi mi-au cerut să îi ajut, să îi sfătuiesc ce pot să facă în următorul caz : În anul 2009 au făcut ... (vezi toată discuția)
Buna , ce se întâmplă dacă nu plătesc o factură vodafone ... Irina.mariacr Irina.mariacr Buna , ce se întâmplă dacă nu plătesc o factură vodafone timp de 4 ani și primesc citație de executare silită dar nu dețin nici un obiect pe numele ... (vezi toată discuția)
Sunt contactat si chiar am primit o inștiintare de executare ... jeffvlad jeffvlad Sunt contactat si chiar am primit o inștiintare de executare silita de catre DCA”Deptch Colection Agency” ei spun ca am o datorie la Vodafone Romania. Le ... (vezi toată discuția)