avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am participat la un concurs de TCO in cadrul M.A.I. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am participat la un concurs de TCO in cadrul M.A.I. organizat ...

Am participat la un concurs de TCO in cadrul M.A.I. organizat de IGPR. Concursul a fost organizat centralizat, aceleași condiții de înscriere, același test in funcție de specialitate, la aceeași dată și oră, inclusiv monitorizare audio-video. M-am înscris în două locuri (2 Județe) doar că în județul în care am dat examenul nu am putut ocupa cu nota 9,4 postul dorit și am făcut o solicitare la celălalt județ pentru că nota îmi permitea acest lucru. Răspunsul Resurselor Umane a fost negativ și a invocat art.58, Secțiunea 7, Cap.II, OMAI 140/2016. "Candidații declarați respinși la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant nu pot ocupa, în baza notei finale obținute la respectivul concurs, alte posturi vacante în aceeași unitate sau alte unități"
Eu consider netransparent, discriminatoriu și abuziv acel articol și aș vrea să mi se facă dreptate. Ce pași ar trebui să urmez ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 5 Aprilie 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti contesta in instanta.
Mulțumesc pentru răspuns dar mă gândeam că dacă intru pe acest grup primesc niște sfaturi mai consistente?

1.Mai exact ce să contest?
Ordinul ministrului sau răspunsul negativ al Resurselor Umane ?
2. Am un termen în care trebuie să acționez în instanță ?
3. La ce instanța ?

Mulțumesc anticipat celor care vor răspunde în completare...
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu avem nicio obligatie de a va raspunde, mai mult sau mai putin ... tot ce facem pe acest Forum , facem din placere si in timpul nostru liber ..

offtopic
Asteptati si alte pareri ....
Ultima modificare: Luni, 5 Aprilie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare decizie comunicare invalidare concurs m.a.i., fara drept de contestare Otilia Lungu Otilia Lungu buna ziua, În urma anunțului de concurs , în vederea încadrării directe a două posturi vacante de agent I in cadru M.A.I., am participat și ... (vezi toată discuția)
Concurs - trecere in corpul ofiterilor de politie invalidat Hofman Hofman In luna noiembrie 2016 am participat la un concurs organizat de catre o structura subordonata M.A.I. in vederea ocuparii unei functii vacante de ... (vezi toată discuția)
Actiune contencios administrativ zzzionut zzzionut Buna ziua, Speta: O persoana se inscrie la un concurs in cadrul M.A.I, in momentul in care ajunge la vizita medicala datorita faptului ca are un tatuaj pe ... (vezi toată discuția)