avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot depune capitalul social in contul curent?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot depune capitalul social in contul curent?

Buna seara. Va rog sa ma sprijiniti cu raspunsul dvs. Am infiintat o societate comerciala de tip SRL in martie 2021, am deschis contul curent al societatii. La momentul infiintarii societatii nu am depus capitalul social. Cum procedez mai departe? Pot depune capitalul social in contul curent?! Poate depune si administratorul societatii capitalul social?!
Astept cu interes raspunsul dvs.
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ile Alexandru , utilizator 19:28, 11 August 2021
Buna ziua, Ati gasit raspunsul la intrebarea dvs? Si eu sunt interesat sa aflu cum se procedeaza cu capitalul social in 2021. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2021
Ile Alexandru, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont persoana fizica Oana777 Oana777 Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare. Pot sa infiintez o firma SRD-D daca am poprire pe contul bancar personal. Banuiesc sa este necesar ... (vezi toată discuția)
Varsarea capitalului social delia123corina delia123corina Sper sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. S-a infiintat o noua societate SRL avand ca si actionari o firma din Romania si 2 persoane fizice straine. A ... (vezi toată discuția)
Societate nume colectiv xprim xprim Va rog sa ma ajutati/lamuriti in prinvinta infiintarii unei societati comerciale de tip SNC -personalitate juridica -raspundere -temei legal Va multumesc ... (vezi toată discuția)