avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Poprire cont persoana fizica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Poprire cont persoana fizica

Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare. Pot sa infiintez o firma SRD-D daca am poprire pe contul bancar personal. Banuiesc sa este necesar ca la intocmirea firmei sa am un cont bancar special pentru acesta. Multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:11, 17 Septembrie 2014
Buna seara,

contul bancar deschis pe nume personal nu are nicio legatura cu contul pe care il veti deschide pe numele rezervat la ORC in vederea infiintarii societatii.
Veti deschide un cont bancar pe numele viitoarei societati in care veti depune capitalul social. Ulterior infiintarii firmei veti putea pastra acest cont sau deschide altele noi, in functie de interesele dvs comerciale.

Oricum nu se va putea popri contul bancar al unei persoane juridice pentru datoriile unei persoane fizice.
gerberga a scris:
Oricum nu se va putea popri contul bancar al unei persoane juridice pentru datoriile unei persoane fizice.

In teorie, caci in practica am vazut-o si p-asta.

Oana777 a scris:
Pot sa infiintez o firma SRD-D daca am poprire pe contul bancar personal.

Cine-i creditorul care v-a poprit contul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

infractiune de fals, raspunderea juridica Nina1 Nina1 A fost intocmita si autentificata la notar o Procura semnata in fals prin contrafacerea semnaturii mele prin care s-a imputernicit o terta persoana ce s-a ... (vezi toată discuția)
Retragere capital social de la banca kaseme kaseme buna ziua, sper sa fi nimerit forumul, avand in vedere ca intrebarea mea are legatura cu o banca. am rugamintea sa-mi spuneti in ce conditii poate fi ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare avocatgroman avocatgroman dati-mi si mie o parere...eu nu mai pot gandi!!! prin sentinta civila, instanta a dispus majorarea pensiei de intretinere minor si totodata a dispus ... (vezi toată discuția)