avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunicul meu a decedat, il mosteneste tatal meu si 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunicul meu a decedat, il mosteneste tatal meu si 2 frati, tatal ...

Bunicul meu a decedat, il mostenesc tatal meu si 2 frati, tatal meu este decedat de accea eu voi mosteni partea sa.
Bunicul meu impreuna cu fratele sau sunt mostenitori( di partea tatalui lor) pentru niste terenuri agricole ptr care nu au facut succesiunea la momentul respectiv.
Acum, copii fratelui bunicului meu, spun sa alegem fiecare un teren ca sa fie mai simplu, asta se va alege cand se va face succesiunea sau dupa cu un alt act?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2021
Dandree, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:52, 7 Aprilie 2021
La dezbaterea succesiunii se stabilește doar numărul, calitatea moștenitorilor și cota ce revine fiecăruia.
Terenurile le veti împărți abia ulterior, la partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare drepturi succesorale valer67 valer67 Bună seara! Sunt mostenitor într-un titlu de proprietate impreuna cu încă alți 2 moștenitori. Nu este posibila împărțirea amiabila la notar, deoarece ... (vezi toată discuția)
Certificat de proprietate! buna ziua, tatal meu impreuna cu fratii ... Amalia222 Amalia222 Certificat de proprietate! Buna ziua, tatal meu impreuna cu fratii lui sunt mostenitorii bunicului meu, el era proprietarul unei case si a unei suprafete de ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren padure Lazar_s Lazar_s Buna ziua, Socrul meu are cateva hectare de padure dar inca nu sunt pe numele lui pentru ca nu a facut partaj dupa parintii lui; zice ca sunt trecute pe el ... (vezi toată discuția)