avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Procedura pentru Adunare Generala reconvocata si apoi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Procedura pentru Adunare Generala reconvocata si apoi anulata. ...

Procedura pentru Adunare Generala reconvocata si apoi anulata.
Doresc sa stiu care este procedura in cazul unei Adunarii Generale reconvocate, dar pe care am fost nevoiti sa o anualm datorita intrarii in scenariul rosu. Se poate stabili direct noua data a AG reconvocate, sau trebuie sa reluam tot procesul de la zero? De la data AG reconvocate si anulatea au trecut mai mult de 15 zile.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:23, 7 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie reluata procedura ,in conformitate cu disp L nr 196/2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerealizarea convocarii tuturor proprietarilor la a.g.p. in termenul ... gambette gambette Nerealizarea convocarii tuturor proprietarilor la A.G.P. in termenul prevazutprevazut de lege este de natura a conduce la anularea procesului de convocare? (vezi toată discuția)
Convocare adunare generala proprietari lcaval lcaval Avand in vedere modalitatea de convocare a Adunarii Generala a Proprietarilor si avand experienta anilor anteriori in care nu s-a intrunit cvorum, se poate ... (vezi toată discuția)
Fiti amabili va rog. astazi a fost reconvocata ag la asociatie ... loveusa24 loveusa24 Fiti amabili va rog. Astazi a fost reconvocata AG la asociatie si la final, toti am semnat pe procesul verbal dar nu era mentionat decat data si ora, nimic din ... (vezi toată discuția)