avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare carte de munca fabrica Retezat-Sibiu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare carte de munca fabrica Retezat-Sibiu

Buna ziua. Mama mea a lucrat pana in anul 1996 la fabrica Retezat din Sibiu. Fabrica s-a desfiintat prin 2001 (cred),dar firma inca isi continua activitatea (sub alte coduri caen). Oare mai pot lua legatura cu ei, sa ne ajute cu o carte de munca, sau macar o adeverinta de vechime in munca? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2021
CorinaMoraru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:10, 7 Aprilie 2021
Dacă firma este activa, atunci va puteți adresa direct acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,ajutați.ma va rog cu o idee,mama mea a lucrat înainte ... maryag maryag Buna ziua,ajutați.ma va rog cu o idee,mama mea a lucrat înainte de 1989 la fabrica de conserve Fructus din Timișoara,firma s.a desființat între timp,iar ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)
Vechime mediaset mediaset Buna ziua .Care e procedura de recuperare a vechimii in munca?Deci in 1993 m-am transferat in interesul serviciului de al stat la o firma privata.Firma ... (vezi toată discuția)