avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce sanse sunt pentru anularea unui testament facut cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce sanse sunt pentru anularea unui testament facut cu aviz medical ...

Ce sanse sunt pentru anularea unui testament facut cu aviz medical si prin notar public ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fara o detaliere a situației de fapt nu se poate stabili care sunt șansele de câștig.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Șansele se apreciaza in urma unei consultatii,după o discuție,studierea unor documente etc.Cred ca nu există profesie de la mecanic auto.pana la doctor în care sa se poata aproxima șansele după ureche...
Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament gasit dupa dezbaterea succesiunii Marin_91 Marin_91 Buna ziua, Acum cativa ani s-a dezbatut o succesiune, masa succesorala fiind compusa dintr-un teren, in lipsa unui testament caci nu s-a gasit la momentul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!iubitul meu a girat un coleg de munca prin c.a.r si ... jenimaracine70 jenimaracine70 Buna ziua!Iubitul meu a girat un coleg de munca prin C.A.R si acesta a plecat in strainatate si nu si-a mai achitat ratele.A primit decizie judecatoreasca si i ... (vezi toată discuția)
Mostenire, anulare testament Ralucage Ralucage Bună seara!! Va rog sa mă ajutați cu câteva informații dacă se poate. Părinții mei au avut grija de o mătușa din partea tatălui timp de 2 ani și ... (vezi toată discuția)