avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Am lucrat in perioada 1985-1995 intr-o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Am lucrat in perioada 1985-1995 intr-o institutie, ...

Buna ziua,
Am lucrat in perioada 1985-1995 intr-o institutie, unde primeam pe lângă salariu si venituri suplimentare.
Recent, am depus o cerere pentru a mi se elibera o adeverință (pentru casa de pensii), cu veniturile cu caracter permanent si suplimentare din acea perioada. Am fost informată că arhiva a fost inundată si perioada '85-'90 nu o mai au, doar '90-95.
Mai pot face ceva in aceasta situatie?Are vreo obligatie instituția?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cu stima, R D.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:22, 7 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avea obligația de a reface acele documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta venit pentru pensie Lulica Lulica Buna ziua In urma cu cativa ani, pentru recalcularea pensiilor parintilor mei, am solicitat de la firma (intreprinderea) unde acestia au lucrat cate o ... (vezi toată discuția)
Adeverinta venit ContSters103795 ContSters103795 am de la societatea unde am lucrat de la 13.04.1970 pana la data de 31.10.1994 adeverinta cu veniturile suplimentare . In aceasta, societatea specifica ca ... (vezi toată discuția)
In cazul adeverintețelor pentru dosarul de pensionare ce anume se trece? cernatlarisa cernatlarisa Bună Ziua! DORESC SĂ ȘTIU: 1) Ce anume se trece în ADEVERINȚA PENTRU DOSARUL DE PENSIONARE: sporuri cu caracter permanent, asta am înțeles, dar, ... (vezi toată discuția)