avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, Mi-am pierdut certificatul de nastere si am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, Mi-am pierdut certificatul de nastere si am nevoie ...

Buna ziua,

Mi-am pierdut certificatul de nastere si am nevoie de eliberarea altui certificat de nastere, Insa eu de loc sunt din alt oras, si m-am mutat cu munca in Bucuresti, am vrut sa imi fac viza de flotant pentru a putea sa ma duc la sectorul de care apartin pentru a cere un duplicat, insa pentru viza de flotant am nevoie si de original. Eu am o copie legalizata dupa certificatul de nastere.
Acum nu stiu cum as putea sa fac, puteti sa-mi dati cateva sfaturi va rog
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:59, 7 Aprilie 2021
Pentru eliberarea vizei de flotant, va este necesara cartea de identitate, nu certificatul de nastere. In consecinta, fie obtineti viza de flotant si cereti duplicatul certificatuluide nastere de la Primaria locului de resedinta fie va adresati dvs. sau un reprezentant legal Primariei care a eliberat certificatul de nastere pentru emitere duplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)
Viza flotant: certificat de nastere copil, depunere acte alocatie si concediu crestere copil damian-alina damian-alina buna ziua.Daca avem viza de flotant putem scoate certificatul de nastere al copilului de la primaria orasului unde avem viza?iar depunerea actelor pentru ... (vezi toată discuția)
Nascut in libia, certificat de nastere pierdut azull azull Buna seara, trec direct la subiect. Am avut certificat de nastere Libian, iar cu ani in urma l-am preschimbat la Bucuresti deoarece se degradase. Pe acesta din ... (vezi toată discuția)