avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!Cit poate sa dureze un caz de judecata in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!Cit poate sa dureze un caz de judecata in instanta ...

Buna ziua!Cit poate sa dureze un caz de judecata in instanta in cazul unei semnaturi false in contract de munca.Demisie falsa si semnatura falsa de catre angajator?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 8 Aprilie 2021

PIFI a scris:

Buna ziua!Cit poate sa dureze un caz de judecata in instanta in cazul unei semnaturi false in contract de munca.Demisie falsa si semnatura falsa de catre angajator?Multumesc!

Buna ziua!!

Având in vedere ca in principiu este necesară efectuarea unei expertize grafoscopice, dosarul va dura destul de mult, respectiv poate și mai mult de 1 an, dar nimeni nu poate face aprecieri concrete cu privire la durata, întrucât depinde de foarte multe aspecte din dosar.
Da, este greu de estimat durata daca se va efectua o expertiza.
Cine a constatat falsul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza grafologica ? dorudoru dorudoru In cit timp se poate efectua o expetiza grafologica ? Politia a trimis spre expertizare o semnatura,pe un act oficial pe care eu nu l-am semnat- pentru a fii ... (vezi toată discuția)
Procedura expertiza grafoscopica Nina1 Nina1 Buna ziua Care este procedura realizarii unei expertize grafoscopice?Care sunt pasii ce trebuiesc urmati dupa ce in fata instantei s-a dat \"specimen de ... (vezi toată discuția)
Termen expertiza grafologica romex romex Va rog sa-mi spuneti care este termenul legal in care trebuie facuta o expertiza grafologica asupra unor inscrisuri sub semnatura privata ? Solicitarea vine ... (vezi toată discuția)