avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Luna trecuta am facut cererea la scoala pt alocatie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Luna trecuta am facut cererea la scoala pt alocatie ,mentionez ...

Luna trecuta am facut cererea la scoala pt alocatie ,mentionez ca am 18 ani si inca urmez cursurile?Eu nu am mai primit alocatia din luna iulie de cand am facut 18 ani.As vrea sa stiu daca primesc si pe lunile din urma si in cat timp de la cerere?

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru elevii care au implinit 18 ani tttgbbbb tttgbbbb Pe data de 08.01.2018 o sa implinesc 18 ani. Cand trebuie sa depun dosarul care imi va acorda in continuare alocatia ( inaintea implinirii varstei de 18 ani ... (vezi toată discuția)
In decembrie 2020 dirigintele ne-a ajutat pe toti sa primim alocatia ... Da.euM Da.euM In decembrie 2020 dirigintele ne-a ajutat pe toti sa primim alocatia dupa implinirea varstei de 18 ani, am primit alocatia pana in iunie, dupa aceea din iulie ... (vezi toată discuția)
Alocatie 18 ani deutza_77 deutza_77 buna ziua..am 18 ani impliniti pe 1 martie...nu am mai primit alocatia din aprilie si asta probabil pentru ca nu am completat nicio cerere la scoala..am ... (vezi toată discuția)