avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare utilitati pe firma care administreaza ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare utilitati pe firma care administreaza imobilul?

Buna ziua,

Firma care administreaza un imobil pentru alta societate primeste lunar facturile de utilitati (gaz, curent etc.), dar aceste facturi sunt pe persoana fizica. La randul sau firma care administreaza imobilul trebuie sa refactureze aceste utilitati catre chiriasii cladirii.

Cum se fac inregistrarile acestor operatiuni in contabilitatea firmei care administreaza imobilul?
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Administratorul unui imobil va actiona doar in conformitate cu legea asociatiilor de proprietari , Legea nr. 196/2018, nu refactureaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

firma administrare imobil ionela11 ionela11 Buna ziua, O firma care administreaza imobile cod CAEN principal 6823 a incheiat un contract prin care administreaza cladirea unei alte persoane ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile la transfer bani din contul bancar ionela11 ionela11 Buna ziua, Societatea care administreaza un imobil transfera numerar din contul bancar catre persoana fizica pe numele caruia vin facturile de utilitati. ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile firma care administreaza imobile ionela11 ionela11 Buna ziua, O firma care administreaza imobile cod CAEN principal 6823 a incheiat un contract prin care administreaza cladirea unei alte persoane ... (vezi toată discuția)