avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sau indrumati la cum ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sau indrumati la cum sa redactez, ...

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati sau indrumati la cum sa redactez, ca PFA, un act aditional de sistarea/incetarea permanenta a lucrarilor in constructii pentru neplata.
Va multumesc!
Sanatate si numai bine!
Buna ziua,

Aveti in vedere contractul perfectat initial, cel de prestari servicii, probabil.

Perfectati o cerere de reziliere, avand in vedere neindeplinirea obligatiei contractuale.

Notificati partea adversa , in sensul operarii sanctiunii rezilierii.

Aceasta sanctiune poate sa intervina prin acordul partilor contractante.

Contractul perfectat initial este legea partilor(conform adagiului latin "pacta sunt servanda"),examinati-l atent, aveti in vedere clauzele referitoare la neindeplinirea obligatiei contractuale, aceasta atragand sanctiunea rezilierii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua in cazul unui contract de furnizare servicii ( contract ... AliDan28 AliDan28 Buna ziua In cazul unui contract de furnizare servicii ( contract cu creșa), unitatea de învățământ dorește sa modifice contractul printr-un act ... (vezi toată discuția)
Am făcut un contract de întreținere pentru o casă+teren, iar între timp ne-am construi o casă nouă în curte. cum rămâne cu casa dacă întreținutul vrea să rezilieze contractul? George123456789 George123456789 Eu cu soția avem un contract de intretinere viagera cu un unchi de al ei casa si teren.Noi neam facut casa noua an curte.Daca vrea sa rezilieze contractul cum ... (vezi toată discuția)
Valabilitate acte Brasov.2019 Brasov.2019 Am semnat un act fara ca acesta sa fie tradus Mentionez ca nu a fost facut la notar.ci redactat pe calculator Are acest act valoare juridica,se poate ataca în ... (vezi toată discuția)