avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In anul 2020 am facut succesiunea dupa decesul mamei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In anul 2020 am facut succesiunea dupa decesul mamei mele , eu ...

In anul 2020 am facut succesiunea dupa decesul mamei mele , eu fiind unicul mostenitor . Mentionez ca am primit o suprafata de pamant. Problema este ca in primavara acestui an (2021) cand sa intru pe suprafata sa o lucrez a venit cineva care are contract de arenda pe suprafata pe care am mostenito. Intrebarea mea este daca pot intra pe suprafata sa o pot lucra fara sa am probleme cu legea . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 08:58, 9 Aprilie 2021
Daca arendasul are un contract de arenda valabil incheiat cu mama dvs, inregistrat la consiliul local si care se afla in perioada de valabilitate, nu va puteti folosi de teren pana cand expira contractul. In schimb, vi se cuvine arenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract arenda Am un contract de arenda, eu fiind arendas, incheiat cu o persoana X. Respectiva persoana, are un contract de arenda incheiat cu un alt arendas, care expira ... (vezi toată discuția)
Arenda mostenitori iulian_somitca iulian_somitca Daca nu s-a dezbatut mostenirea un mostenitor poate incheia un contract de arenda? (vezi toată discuția)
Contract de arenda ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa-mi aratati un Contract cadru de Arenda in speta pentru arendarea unei suprafete considerabile de pamant ( peste 90 HA ... (vezi toată discuția)