avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa cumpar 3 parcele de teren intravilan intr o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa cumpar 3 parcele de teren intravilan intr o comuna , ...

Vreau sa cumpar 3 parcele de teren intravilan intr o comuna , adunate toate 4000 mp.

Pe mijloc exista un asa zis "Drum" in acte cale de acces pentru aceste terenuri. Asa a fost gandit pentru vanzare parcelare cu cale de acces drum.

Drumul nu este amenajat, sunt balarii pe el ... nu a trecut nimeni niciodata pe el ca este strict pentru aceste 3 parcele.

Drumul in acte are 16 ml cu o latime de 3 ml.

Intrebare : Daca iau tot terenul, toate parcelele.... pot sa pun o singura poarta la intrare ? Fiind un singur proprietar la toate parcelele ? Fara alte proprietati .... pe acest drum ? Nu doresc construire pe drum, doar sa inchid!

Drumul a fost conceput de vanzator ca drum cale access proprietati parcele dar eu vreau sa il cumpar pe tot.

Nu vreau sa il revand, nu construiesc pe el. Vreau decat sa fac gard imprejmuire !

Cine ma poate ajuta cu un raspuns ?
Ultima modificare: Vineri, 9 Aprilie 2021
doinageorgescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 08:57, 9 Aprilie 2021
Sigur ca da.
Mai departe, daca aveti un interes puteti alipi toate terenurile astfel incat sa rezulte un singur lot, cu un singur numar cadastral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat teren dar nu pot sa obtin autorizatie de constructie MonaMT MonaMT In mai 2008 am cumparat o parcela de teren extravilan intr-o comuna de langa Piatra Neamt. Cel care mi l-a vandut il cumparase anterior in iulie 2007 - ca o ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute + lot, sau un lot unic care include si drumul? NistorT NistorT Buna ziua, Doresc sa achizitionez o parcela de teren dintr-un lot mai mare care urmeaza a fi parcelat. Am discutat cu proprietarul sa prevada un drum de ... (vezi toată discuția)
Statut juridic cota indiviza teren cris2109 cris2109 Buna ziua, Sunt in prezent in cursul achizitiei unui parcele de 700mp care trebuie dezmembrata dintr-un lot(sau tarla) de aproximativ 6000mp. Intregul teren ... (vezi toată discuția)