avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua, cine imi poate răspunde dacă este legal ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua, cine imi poate răspunde dacă este legal ca Poliția ...

Bună ziua, cine imi poate răspunde dacă este legal ca Poliția (Locala,Jandarmii) să noteze datele mele personale în acel caiet "de serviciu" în momentul legitimarii? Ca ulterior să îmi vină PV acasă și dacă acest PV se poate lovi de nulitate nefiind încheiat la fața locului. Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Amenda fumat jandarmi just4king just4king Am si eu o mica problema. Astazi eram in curtea liceului si fumam. La un moment dat au venit niste jandarmi si mi-au aplicat o amenda. Acum intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb, card nominal, lipsa pv alexandra_137 alexandra_137 Buna ziua Am luat o amenda de la ratb astazi, ma grabeam f tare sa ajung la un examen, pur si simplu nu am apucat sa validez cardul. Cand s-au urcat ... (vezi toată discuția)
Pv contraventie - tulburarea linistii si ordinii publice wwalentin wwalentin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea chestiune:intr-o seara ,deranjat de un grup de indivizi care tulburau linistea publica in dreptul ... (vezi toată discuția)