avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda fumat jandarmi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda fumat jandarmi

Am si eu o mica problema. Astazi eram in curtea liceului si fumam. La un moment dat au venit niste jandarmi si mi-au aplicat o amenda. Acum intrebarea este daca imi va veni ceva prin posta acasa? Mentionez ca am primit amenda in mana.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:06, 6 Martie 2018
Daca ati platit pe loc amenda si vi s-a inmanat si PV amenda nu mai trebuie sa primiti acasa nimic.
Pai am vrut sa o platesc pe loc. Dar domnul jandarm nu a vrut. Dar PV l-am primit pe loc.
Buna ziua. Mergeți cu acel proces verbal la o sucursală a trezoreriei sau unde se plătesc astfel de amenzi, ar trebui sa scrie și pe el dacă țin minte bine, din localitatea dvs. și plătiți acea amendă, altfel vine la primărie și o plătesc părinți odată cu impozitul. Nu uita ți sa pastrați chitanța care atestă această plată, sa nu vă treziți cu surprize apoi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal pentru semne obscene Andrei0821 Andrei0821 Astazi mi sa intocmit un proces verbal de domnii de la jandarmerie , pe motivul \\"semne obscene in public\\", amenda a fost de 700 lei. Am semnato si mi sa ... (vezi toată discuția)
Amenda auto bogd_an bogd_an Buna ziua, am primit acum cateva saptamani plicul cu impozit. Eram cu 0 peste tot. Astazi, s-a dus tata sa le plateasca (al lui, al mamei si a intrebat iar de ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare spatii verzi ktaflorin14 ktaflorin14 Pe 20 luna asta (August) am fost la Eforie Nord . Negasind un loc de parcare am procedat gresit , am ales sa parchez pe un scuar de pe langa hotel Belona unde ... (vezi toată discuția)