avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal pentru semne obscene
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal pentru semne obscene

Astazi mi sa intocmit un proces verbal de domnii de la jandarmerie , pe motivul "semne obscene in public", amenda a fost de 700 lei. Am semnato si mi sa spus dupa ce o platesc la primarie sa ma duc la ei la sediul jandarmeriei sa le duc chitanta achitarii amenzii. Ce treaba au ei cu chitanta mea si daca am semnat amenda imi va veni ceva citatie acasa prin posta ? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:28, 30 Mai 2014
mi sa spus dupa ce o platesc la primarie sa ma duc la ei la sediul jandarmeriei sa le duc chitanta achitarii amenzii.

Este procedura legala prin care dv faceti dovada achitarii in termen a amenzii aplicate
daca am semnat amenda imi va veni ceva citatie acasa prin posta ?

Dv ati semnat PV contraventie
Citatia este documentul emis de instanta de judecata,numai in cazul in care dv intelegeti sa formulati plangere contraventionala impotriva PV incheiat de jandarmi
Daca dv nu formulati plangere la judecatorie,nu va vine acasa nici o citatie
si daca nu o achit in termenul de 15 zile lucratoare impus de ei ce se poate intampla ?
Responsabilitatea recuperarii amenzii va fi declinata in favoarea autoritatii fiscale responsabile domiciliului dv,care daca staruiti sa nu achitati va emite somatie ,eventual titlu executoriu ...executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata amenzii contraventionale barnex barnex Am 2 intrebari: 1. Este adevarat ca daca depun o contestatie in termen de 48 ore de la intocmirea PV , atunci in cazul in care pierd eventual procesul, ... (vezi toată discuția)
Solutionare plangere contraventionala TaraTara TaraTara Am adresat plangere contraventionala la judecatoria sectorului 6 pentru anularea amenzii RATB primita in mod abuziv. Drept urmare, am primit o \\"rezolutie\\" ... (vezi toată discuția)
Amenda neridicata de la posta, consecinte laurion32 laurion32 am primit-o amenda de la politie pe data de 27.09.2013 . mentionez cu nu am semnat pv si nici nu l-am ridicat de la posta . ce se va intampla in continuare. ... (vezi toată discuția)