Eu nu am participat la ședințele cex pt ca nu am putut, oricum ei sunt 4 contra mea, deci indiferent de opoziția mea, ei hotărăsc ce vor. Ei au hotărât si AG sa se tina afara, pe strada, in conditiile în care le-am spus că încalcă un art din HCNSU nr 35/10 febr si 16/10 mar, care spune Clar ca se interzice orice "intrunire" in spații deschise. Nu i-a interesat nimic decat sa tina AG cu orice preț, știind că vor veni f puțini oameni si vor putea impune ei ce au chef. Asa ca s-au apucat de organizarea AG, cu toate cheltuielile aferente, pe care eu nu le-am aprobat, dar s-au dus la admin si acesta le-a dat banii pe loc si fara sa ma anunte. Apoi scuza a fost ca cf legii admin pune in aplicare deciziile cex.
BEN46 a scris:
Ședințele Comitetul Executiv este condus-ă de către președinte . Deciziile din comitet executiv se iau in majoritate de voturi pentru care se întocmește proces verbal și se semnează de toți participanții de la ședință .Dacă adm. nu cunoaște legislația căutațivă altul vorba lui @vali m .