avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Sunt intr-o relatie de 8 ani din care a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Sunt intr-o relatie de 8 ani din care a rezultat un ...

Buna ziua.Sunt intr-o relatie de 8ani din care a rezultat un baiatel de 6ani.De ceva timp nu ma mai inteleg cu tatal copilui,doresc sa ma despart de el ,iar cand i-am spus asta a inceput sa ma ameninte ca imi ua copilul.Ce sanse are sa faca asta tinand cont ca i urma cu 2ani a fost diagnosticat cu epilepsie si etilism cronic.I sa dat tratament dar nu a luat deloc continuind sa consume alcool ajunsese sa nu mai poata sa mearga sa aiba halucinatii..Abia a acceptat sa mearga la spital.De data asta primind diagnostic de tulburari mentale si de comportament datorate consumului de alcool.La iesire din spital incepuse sa mearga din nou ,primind iar tratament refuzand sa il ia.Din prima zi cand a ajuns acasa continuind cu alcoolul.
De ce sa mearga mama in alta parte?

poate pentru ca e casa omului, daca era a ei, cred ca il dadea de mult afara.
daca stau cu chirie , depinde pe numele cui e contractul, daca nu e pe al ei, e super, se poate muta fara complicatii.
in fine, intrebarea se referea la copil mai mult, temerea mamei fiind ca tatal i-ar putea lua copilul, in sensul de a locui la el, ceea ce e imposibil.

si ca sa va raspund la aceasta intrebare
Si se ce face minunata noastra societate democratica si orientata spre protejarea familiei daca mama nu are unde sa se duca cu copilul?

mai nimic,

Noi aici incercam să găsim variantele legale pe care le oferă legislația în vigoare, cazurile se pot rezolva sau nu, nimeni nu va poată garanta! Merita insa incercat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului ContSters417128 ContSters417128 Nu sunt căsătorită , am un copil de 2 ani , iar tatăl lui cu care sunt în prezent are o relație sentimentală cu o angajata . Eu nu lucrez iar el are ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu mă agresează verbal, uneori și fizic, mă amenință cu moartea iar când are chef mă dă afară din casă. aș vrea să știu ce să fac ca să schimb situația And4557 And4557 Buna ziua. Am si eu cateva intrebari legate de o problema in familie. Am 20 de ani si de 3 ani de zile tatal meu ma tot agreseaza verbal, au fost dati cand m ... (vezi toată discuția)
Divort andrajurubita9@gmail.com andrajurubita9@gmail.com Buna ziua! Ati putea sa mi spune ti va rog dak as divorta de sotul meu care este un om alcoolic,ar avea sanse in fata instantei k copilul nostru de 1 an si 10 ... (vezi toată discuția)