avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Când pot ieși la pensie,în următoarele ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Când pot ieși la pensie,în următoarele condiții:Sunt născută ...

Când pot ieși la pensie,în următoarele condiții:Sunt născută pe 24 iulie 1962,lucrez în învățământ (sunt învățătoare)din 1 sept.1981,neîntrerupt.Nu am copii.Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri
Cel mai recent răspuns: Loan , utilizator 18:43, 12 Aprilie 2021
pensionare la limita de varsta = Octombrie 2024, 62 ani si 3 luni

Personalul didactic de predare, de conducere, de îndrumare și control se pensionează pentru limită de vârstă, anticipat și anticipat parțial, la data încheierii anului școlar în care împlinește vârsta standard de pensionare sau, după caz, în situația pensiei anticipate și anticipate parțială, vârsta standard redusă cu cel mult 5 ani.
MULȚUMESC FRUMOS!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare limita de varsta daniela60 daniela60 Am o nelamurire; lucrez in invatamant din 1 sept 1979, fara nicio intrerupere, invatatoare. Sunt nascuta la 6 febr. 1960 si mi se spune ca ies la pensie in ... (vezi toată discuția)
Pensie la 35 ani lucrat i in invatamant Țigan Elena Țigan Elena Cand pot iesi la pensie Lucrez in invatamant sunt nascuta in 14 mai 1964 si am 34 ani lucrati fara intrerupere in munca fara concedii medicale Va multumesc . (vezi toată discuția)
Pensionare la limita de varsta Vlad2013 Vlad2013 Sunt femeie,nascuta la data de 19 VI 1960 si am intrat in invatamant la data de 1 sept.1979. Am lucrat , fara intrerupere , pana la aceasta data . As dori ... (vezi toată discuția)