avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Solicit lamuriri cu privire la pasi pe care trebuie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Solicit lamuriri cu privire la pasi pe care trebuie sa-i fac ...

Solicit lamuriri cu privire la pasi pe care trebuie sa-i fac dupa decesul sotului meu.Prtoblema arzatoare este faptul ca impreuna cu sotul avem o masina pe care as dori sa o vand deoarece este de capacitate mare (Jeep de 2200 cm3).taxele si impozitele sunt platite la zi.Mentionez ca este pe numele sotului.SAunt constienta ca trebuie sa dezbat in primul rand mostenirea dar in momentul de fata nu pot deoare una din parti nu este in tara .Singurul care poate sa fie prezent este nepotul minor care este rezultatul unei casatorii anterioare a fiului meu care a decedat si el.Banuiesc ca el trbuie sa fie reprezentat de tutorele actual care este mama.Deoarece sunt o femeie in varsta va rog sa- explicati pe larg ce trebuie sa fac.
Cu multumirile de rigoare.

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament - proprietar alzheimer Dekan Andrei Dekan Andrei Intrebare: Care e procedura de donatie a unui apartament a carui proprierar e (legal) declarat cu 'boala alzheimer\"? Pe acelasi imobil coproprietar este si ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii kip_as kip_as buna am un vecin in scara are 80 ani care doreste sa imi lase mie apartamentul lui ,(partea lui de apartament) sotia lui este moarta ,are un singur copil care ... (vezi toată discuția)
Intrebare succesiune bnn1991 bnn1991 Buna ziua ! Am si eu o problema referitoare la o succesiune . Bunicul meu are fiul si sotia decedata . Succesiunea din partea lor nu a fost facuta. El acum ... (vezi toată discuția)