avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Despre situația juridică a compozitorilor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Despre situația juridică a compozitorilor

Îmi poate spune cineva detalii despre situația juridică a compozitorilor sau unde găsesc informații pe această temă?
Ultima modificare: Duminică, 11 Aprilie 2021
Patricia., utilizator
Cel mai recent răspuns: Patricia. , utilizator 16:46, 12 Aprilie 2021
Depinde ce va interesează. Cautati pe site-ul ucmr- ada si găsiți acolo toată legislația aplicabila. Se aplica legea 8 privind drepturile de autor și a altor drepturi conexe si ordinele orda.
Bună ziua! Mulțumesc pentru răspuns! Ceea ce mă interesează este "Cine poate avea calitatea de compozitor?" într-o manieră juridică. Speram să găsesc o sursă informațională axată pe această latură. Am accesat anterior site-ul oficial al UCMR-ADA, însă voi reveni. Mulțumesc din nou pentru răspunsul dumneavoastră! O zi frumoasă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Autorizarea comunicarii publice a operelor muzicale si audiovizuale sisimona sisimona In multitudinea de taxe pe care trebuie sa le plateasca un hotel cu restaurant exista si aceste taxe pentru obtinearea unor licente ce ne permit difuzarea de ... (vezi toată discuția)
Legislatie drepturi de autor pentru institutii publice de spectacole si concerte Hobitzi Hobitzi As dori sa aflu clar care este legislatia apicabila momentan institutiilor publice de spectacole(in special filarmonici),privind drepturile de ... (vezi toată discuția)