avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Caut informații despre arhiva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Caut informații despre arhiva Administrației Financiare ...

Buna ziua! Caut informații despre arhiva Administrației Financiare Sector 1 Galben din perioada 1940-1950 și arhiva Secțiunii Financiare a Raionului I.V. Stalin din 1950-1952. M-am adresat deja la Serviciul Municipiului București al Arhivelor Naționale, la Direcția Generala Impozite și Taxe Locale Sector 1, ca și la Administrația Sector 1 a Finanțelor Publice, fără niciun rezultat. Știți cumva unde sunt păstrate de fapt aceste arhive sau la care instituție ar trebui sa se afle conform legii? Va rog sa precizați daca aceste arhive au fost eventual distruse, accidental sau intenționat, și, in cel de-al doilea caz, prin ce act normativ s-a decis acest lucru. Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Certificatul de mostenitor real real In anul 1977 dupa decesul tatalui meu, Notariatul de Stat (la vremea aceea) a emis Certificatul de Mostenitor. In anul 1978, in baza Certificatului de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal din anul 1950 redactat de catre circumscriptia financiara maraV maraV Poate sa-mi spuna cineva in care arhive pot gasi un Proces Verbal din anul 1950 redactat de circumscriptia financiara in urma decesului bunicului meu (tatal ... (vezi toată discuția)
Arhiva dosare succesorale dariad dariad Am gasit cateva informatii ca dupa preluarea arhivelor succesorale de catre Camerele Notarilor Publici de la fostele Notariate de Stat, dosarele succesorale ... (vezi toată discuția)