avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Echivalare studii Vreau sa imi inscriu copilul la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Echivalare studii Vreau sa imi inscriu copilul la scoala in Romania. ...

Echivalare studii
Vreau sa imi inscriu copilul la scoala in Romania. Ce acte doveditoare imi trebuiesc din Anglia unde copilul a frgventat scoala primara? E nevoie sa fie stampilate de scoala respectiva? Trebuiesc traduse, legalizate.In Anglia sistemul este diferit, la ciclul primar nu au calificative, foaie matricola sau alte documente. Am primit doar o scrisoare cum ca a frgventat scoala intre anii x si y iar la data plecarii copilul se afla in clasa z. Scrisoarea are doar semnatura directorului si antetul si insemnele scolii respective, precum si datele de contact.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:40, 23 Noiembrie 2023
Centrul Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor (CNRED) recunoaște actele de studii de nivel preuniversitar obținute în străinătate ... Prin urmare, adresati-va acestei institutii.

Detalii
[ link extern ]
Bună!familia noastră s-a mutat în Anglia și am o fiica de 16 ani și în tara a fost clasa a 9 a trebuia sa intre a 10 a,am venit aici pentru un an,înainte sa ne mutam m am. Dus la liceul ei pentru a vorbi cu directoarea și la secretariat pentru a vedea dacă din clasa a 11 a s-ar putea întoarce înapoi tot la ea în clasa,mi s-a spus ca da nici o problema ,când ne am mutat aici după aproximativ o luna am fost anunțată de diriginta ca ea nu este sigura ca o sa se mai poată întoarce Fiica mea în clasa ei deoarece locurile sunt ocupate.Credeti ca se mai poate întoarce la același liceu în același clasa?
Numai cei de la ISJ va pot spune .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se echivalează studile făcute in anglia dacă m-aș întoarce in românia? ChiraA ChiraA Buna ziua! Am o întrebare...eu stau in Anglia de 3 ani și m-aș gândi serios sa ma întorc in România dar probleme e ca in Romania acum ar fi trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Echivalarea studiilor superioare de scurtă durata la ciclu i bologna MS75 MS75 La ce instituție mă adresez pentru Echivalarea studiilor superioare de scurtă durată finalizate în 1996 la ciclul I Bologna conform Ordinului nr. ... (vezi toată discuția)
Transfer scolar in germania XyZz XyZz Buna ziua , sunt elev in clasa a 11-a , in Bucuresti . In vara va trebui sa ma mut cu familia in germania , mai exact in Frankfurt am Main . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)