avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUNA Tatal -meu sa divortat de mama dupa care sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUNA Tatal -meu sa divortat de mama dupa care sa recasatorit ...

BUNA Tatal -meu sa divortat de mama dupa care sa recasatorit cu o dama cu 2 copii Tata a cumparat un apartament cu aceasta dama si acum 2 ani a decedat Acum in apartament locuieste dama . Cum trebuie sa procedez notaria pentru succesiune ?Va multumes
Cel mai recent răspuns: simion poenaru , utilizator 12:09, 13 Aprilie 2021
Daca sunteti singurul copil al tatalui, mergeti cu "dama" la un birou notarial din circumscriptia judecatoriei in care tatal a avut ultimul domiciliu.
Daca "dama" nu este de acord sa dezbateti succesiunea la un birou notarial nu va ramane decat sa o chemati in judecata pentru dezbaterea succesiunii dupa tatal dvs si eventual pentru partajul bunurilor din masa succesorala, daca doriti si asta.
Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul meu la proprietate ca successor elypratza elypratza Tatal meu a decedat recent , 3 zile in urma si fratele meu doreste sa locuiasca cu mama sa aiba grija de ea fiind divortat, si doreste sa ia in stapanire ... (vezi toată discuția)
Parinti meii au fost despartiti 20 de ani inainte de decesul tatalui ... aida33 aida33 Parinti mei au fost despartiti 20 de ani inainte de decesul tatalui , dar niciodata divortati ,el avand domiciliul in alta localitate decat mama . Dupa alti ... (vezi toată discuția)
Mostenirea mariancristielena mariancristielena BUNA ZIUA,acum 6 ani a decedat socrul meu ,nu s-a facut succesiunea,acum 1 luna a decedat si soacra mea,am vrea sa deschidem succesiunea pentru AMANDOI,sunt 2 ... (vezi toată discuția)