avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa îmi deschid o tutungerie online dar și ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa îmi deschid o tutungerie online dar și locație fizica.

Bună ziua! Vreau sa îmi deschid o tutungerie online dar și locație fizica. De ce autorizații am nevoie și care ar fi costurile? Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare tutungerie NICKO74 NICKO74 buna ziua,doresc sa deschid un pfa cu domeniu de activitate tutungerie,papetarie xerox si vreau sa stiu cat ma costa,daca necesita costuri suplimentare sau ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in privinta infiintari unei societati comerciale srl / firma alexadr08 alexadr08 Buna ziua, Doresc infiintarea unei firme (srl) de import-export, import-export orice mai putin chimicale. Se poate deschide online? Ce acte imi trebuie, ce ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un magazin online, pot continua pe pfa? BMAde BMAde Buna ziua! În condițiile în care am deschis din 2015 un PFA. Vreau sa deschid un magazin online, pot continua pe PFA, sau trebuie neapărat deschidere de ... (vezi toată discuția)