avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare tutungerie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare tutungerie

buna ziua,doresc sa deschid un pfa cu domeniu de activitate tutungerie,papetarie xerox si vreau sa stiu cat ma costa,daca necesita costuri suplimentare sau autorizatie speciala pentru tutun.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: NICKO74 , utilizator 10:24, 22 Septembrie 2014
Costurile sunt in jur de 500 lei si includ actele la orc, stampila si RUC.
Ca si autorizatii sunt cele de functionare emise de primarie.
Dar despre accize imi puteti da ceva informatii? Am inteles ca se plateste accize pentru tutun dar nu stiu cat.
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2014
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma larra20solo larra20solo Buna ziua, doresc sa deschid un magazin de haine second hand si noi, as dori sa aflu cat costa infiintarea unei societati, ce tip, si pentru derurarea ... (vezi toată discuția)
Adaugare caen nou la srl lorellay lorellay SRL deja existent cu activitate principala 8230, mai vreau CAEN 4782, activitate pe care vreau sa o incep. Am nevoie de informatii cat de cat: - cu ce acte ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma distributie dragosgheonea dragosgheonea Pentru a deschide o firma de distributie,in afara de sediul social al firmei trebuie sa-mi deschid si un punct de lucru?Firma va functiona in felul urmator:-va ... (vezi toată discuția)