avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sunt abonat Orange,iar în ultima factura am fost ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sunt abonat Orange,iar în ultima factura am fost informat asupra ...

Sunt abonat Orange,iar în ultima factura am fost informat asupra modificării unilaterale a abonamentului,lucru pe care nu l am sesizat la timpul respectiv.ulterior mi a fost emisă o factură cu o valoare mai mare.
Ținând cont că în contract modalitatea de comunicare este și prin SMS,consider că nu au folosit toate mijloacele de informare,nefiind informat în totalitate asupra noului contract.am vreo șansă să anuleze plata noii facturi?

Alte discuții în legătură

Reziliere abonament - suspendarea abonamentului chiar daca facturile au fost achitate in termen mm_adina mm_adina Buna seara, Va rog sa ma ajutati. In 2011 mi-am portat nr de telefon de la Vodafone la Orange. In Aprilie 2013 am semnat un act aditional prin care am ... (vezi toată discuția)
Factura orange Florentina Mihaela Florentina Mihaela Ma aflu in fata unei situatii pe care nu stiu cum s-o gestionez. Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac pentru ca nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ... (vezi toată discuția)
Excrocherie pe sms dinumarcel dinumarcel In cursul lunii ianuarie 2012 cand lucram la calculatorul personal am fost ispitit de o reclama cu calculul IQ-ului. Am completat fugitiv reaspunsurile dupa ... (vezi toată discuția)