avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, vă rog, există aici și doamne sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, vă rog, există aici și doamne sau domni avocati ...

Bună seara, vă rog, există aici doamne sau domni avocati pro bono pentru redactarea unei notificări?
Vă mulțumesc !
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2021
Miha.H, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:44, 14 Aprilie 2021
Legea nu mai da voie la activitati probono din partea avocaților.
Doar sa va facă cineva pe ascuns contrar legii.
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Vă mulțumesc pentru răspuns.
Nici avocații stagiari , vă rog ?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Legea nu mai da voie la activitati probono din partea avocaților.
Doar sa va facă cineva pe ascuns contrar legii.

pana sa solicitati un serviciu gratis, ati abordat vreun avocat sau mai multi sa intrebati cat costa ? poate nu e o avere.
banuiesc ca nici dvs la serviciu, chiar daca va roaga seful, nu prestati pro bono.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate cineva sa imi recomanda un avocat din oficiu bun sau unul ... Stefania_aa Stefania_aa Poate cineva sa imi recomanda un avocat din oficiu bun sau unul care lucreaza probono? Va multumesc (vezi toată discuția)
Important va rog frumos daca se poate un avocat probono sa mă ... mariusastra mariusastra Important va rog frumos daca se poate un avocat probono sa mă ajute sa fac contestație la avertismentele de la munca am deja 3 în câteva luni de zile toate ... (vezi toată discuția)
Contract de asistenta juridica anca.popescu anca.popescu trebuie s-o reprezint pe cumnata mea la ONRC evident, nu pot sa-i iau bani ce trec in contractul de asistenta juridica la onorariu? (vezi toată discuția)