avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua,este corect ca executorul să mă taxeze cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua,este corect ca executorul să mă taxeze cu 925 lei ...

Bună ziua,este corect ca executorul să mă taxeze cu 925 lei pt. o creanță de 2180 lei?
Cel mai recent răspuns: Ana Alexandrov , Avocat 14:58, 14 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,
Trebuie să aveți în vedere faptul că aceste cheltuieli de executare nu constau doar în onorariul executorului judecătoresc, ci și în taxe de timbru, cheltuieli efectuate cu ocazia publicității procedurii de executare silită și cu efectuarea altor acte de executare silită, onorariul avocațial în procedura executării silite, etc. Dacă apreciați că aceste cheltuieli sunt excesive, puteți face contestație la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua este normal ca la o suma sub 400 ron sa se perceapa ... Ioana2020iunie Ioana2020iunie Buna ziua este normal ca la o suma datorata sub 400 ron sa se perceapa cheltuieli de executare silita peste 600 ron,adica mai exact 642 ron ?Mie mi se pare o ... (vezi toată discuția)
Restituire cheltuieli de executare StratVasile StratVasile pentru un debit la BRD in suma de 60.000 lei executorul judecatoresc a obtinut in instanta recuperarea debitului prin exectare silita a imobilului de domiciliu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli executare Vandrei Vandrei Buna seara, Datorez suma de 2000 lei, pe care trebuie sa o achit, care reprezinta cheltuieli de judecata. Sunt dispus sa o platesc, dar partea adversa, cu ... (vezi toată discuția)