Buna ziua, am intampinat un scenariu foarte socant si scandalos in parcare la Kaufland si as dori sa fiu lamurita daca atrage dupa sine vreo amenda sau alte pedepse o asa zisa idee proprie...
In timp ce asteptam sa pot iesi din parcare am vazut cum o doamna si o fetita de aproximativ 5-6 ani au fost scuipate si agresate verbal de 4 minori romi(10-14 ani dar poate si mai mari), deoarece nu le dadea bani si nimic din cele cumparate. Au provocat tuse si au incercat sa scuipe in fata lor si pe toate pungile si produsele ce au cumparat. La momentul de fata cand toata lumea ar trebui sa poarte masca si sa pastreze distanta sociala acesti cretini vin sa te scuipe in fata si sa te ameninte... politia nu face nimic ca asa cum zic ei nu au ce (am sunat la ei sa sesizez aceasta problema si le pare rau dar nu au ce sa faca, nu au furat nimic si nu au lovit pe nimeni) ... dar daca ai reactiona in caz contrar cu un spray de piper...spray lacrimogen pur si simplu ca autoaparare, ca de exemplu puteam sa fiu linistita si eu in locul doamnei cu un copil de 1 an pe care o avean si eu in masina... ce consecinte ar trage acest fapt dupa sine?
~ final discuție ~