avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Am o întrebare la dvs. Actuala mea soție ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Am o întrebare la dvs. Actuala mea soție a divorțat ...


Bună ziua. Am o întrebare la dvs. Actuala mea soție a divorțat prin notariat. Cei 3 copii din căsătoria ei anterioara prin notariat au rămas la ea(la noi) cu dreptul tatălui de ai vizita și de ai lua în vacante.Si sa ajute material la creșterea lor. Cea ce nu sa întâmplat. Acum un an jumate el ia luat în vacanta de vara și nu ia mai adus înapoi. Menționez ca la divorț copiii au rămas la ea. Ce trebuie sa facem ca sai putem lua înapoi. El tine copiii neîngrijiti și i bate. Copii siar dorii sa rămână la noi dar le e frica de tatăl lor cai bate și nu pot zice nimic. Ce trebuie făcut legal sa i luam înapoi. Mulțumesc anticipa
Cel mai recent răspuns: Yoyo1990 , utilizator 20:51, 14 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca are o hotarare defintiva de stabilire a domiciliului minorilor la mama, atunci mergeti la un executor sa o puna in executare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acum un an jumate el ia luat în vacanta de vara și nu ia mai adus înapoi

si totusi, ce a facut mama la sfarsitul vacantei, acum un an si juatate? nu a observat ca nu se intorc?
Trebuie la un executor din zona unde are ea domiciliu sau un executor din zona de unde a fost căsătorită? . Ca difera județele.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2021
Yoyo1990, utilizator
A observat. A încercat cu vorba bună sa i zică sai dea. Ia interzis sa vorbească cu ei. A blocato peste tot. A mers acolo sai ia. A început sa o amenințe și sa arunce cu cărămizi după ea. A sunat la politie. A mers un echipaj acolo. Lea arătat la dânșii hârtiile de la notar dar tot nu ia luat. Cum au venit asa au și plecat polițiști. Acum întreb ce avem de făcut.Unde sa mergem ca să fie legal. Ca tatăl lor o amenință cai face rău și alte lucruri.


Daca o interesa soarta copiulor trebuiau făcute demersuri de urgență ,mers la avocat pr un sfat mers la executor etc.Dupa un an si jumatate se complica lucrurile...

Alte discuții în legătură

Buna ziua Yoyo1990 Yoyo1990 Buna ziua.Am o intrebare la dvs.Sotia are 3 copii din casatoria anterioara.A divortat la notar si copiii au ramas la prin lege.Cu dreptul de ai vizita tatal ... (vezi toată discuția)
Bună seara, sunt tata a doi copii, divorțat de mama lor de ... Rebden Rebden Bună seara, Sunt tata a doi copii 7 respectiv 8 ani, divorțat de mama lor de aproximativ 4 ani in conditii de culpa comuna, sunt implicat fata de ei, ... (vezi toată discuția)