avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... lipsa incheiere de sedinta-
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

lipsa incheiere de sedinta-

Buna ziua! Am o nelamurire.Intrebarea este urmatoarea: trebuie sa existe o incheiere de sedinta separata de sentinta civila, privind amanarea sau dezbaterile pe fond ? Mi s-a comunicat hotararea civila prin care mi s-a respins o plangere si urmeaza sa depun motivele de recurs. La al doilea termen la judecatorie, s-a amanat pronuntarea si s -a stabilit un alt termen pt pronuntare. Primind acum hotararea instantei de fond , la inceputut acesteia mentioneaza despre faptul ca "despre mersul lucrarilor si dezbaterilor s-a facut vorbire in incheierea din data de... cand instanta a retinut cauza in pronuntare pe fond, avand nevoie de timp pt a delibera si a pronuntat urm sentinta...
As avea motive de recurs pe care sa le invoc privind redactarea hotararii, pentru lipsa de incheiere?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2021
Alena13, utilizator

Alte discuții în legătură

Shimbare judecator actb actb Buna ziua, Vreau sa aflu daca este legal ca pe parcursul unui proces civil (in speta litigiu de munca la care solutionarea a fost dupa 4 termene respingerea ... (vezi toată discuția)
Art 261 cod proc civ teribilutza teribilutza O incheiere de sedinta care nu este semnata de judecator si care nu prevede calea si termenul de atac conform art. 261 cod proc civ., este valabila? O sentinta ... (vezi toată discuția)
Invocare nulitate absoluta - rejudecare adiadiadi adiadiadi Buna ziua Am intentat o actiune civila la tribunal, actiune care mi-a fost respinsa . Am depus recurs in termen legal; odata cu recursul am depus si o ... (vezi toată discuția)