avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am infiintat un pfa cu cod caen principal de 4721 ptr ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am infiintat un pfa cu cod caen principal de 4721 ptr un aprozar!

Buna ziua! Acum o saptamana am infiintat un pfa, cu cod caen principal de 4721 ptr un aprozar! Aprozarul vreau sa fie in curte intr-un foisor mic de 5mp, care are doua parti inchise si doua deschise! Dsv nu da aviz, deoarece nu coraspunde cerintelor de aprozar :( ... am activitate secundara comert cu ridicata cod caen 4631! Intrebarea mea este daca nu mai fac aprozarul, pot sa fac comert cu ridicata, fara avize, dar inregistrat la anaf? Daca nu fac nici o activitate si inca nu am inregistrat pfaul la anaf, si vreau sa renunt primesc vreo amenda?multumesc ptr raspunsuri
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa ferma legumicola scorus69 scorus69 Buna ziua va rog daca puteti sa mi raspunde ti vreau sa infiintez un PFA pentru ferma legume in urma careia primesc fonduri europene ce coduri caen ... (vezi toată discuția)
Srl-d Adrian_Tripon Adrian_Tripon Buna ziua, Doresc sa infiintez un srl-d,cu activitatea principala comert cu produse organice eco,ex...muraturi si alte produse traditionale...ce activitate ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4618 Cosmin83 Cosmin83 Buna ziua. As vrea sa ma ajutati cu o problema:Codul CAEN 4618 este bun pentru a-l folosii la comercializarea legumelor,avand un stand in piata si un mic ... (vezi toată discuția)