avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preluare contract spatiu de la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preluare contract spatiu de la primarie

Buna ziua,am si eu o nelamurire in legatura cu un spatiu care apartine primariei/fondului imobiliar!
Este vorba despre o camera si o pivinita din actually casa in care locuiesc aparținând tot primariei! Cand eram copil in urma divorțului parintilor casa a fost împărțită in două camera respectiva si pivinita fiindu-i date tatalui meu in urma partajului! Acesta a decedat in 2003, cu un an inainte însă acesta a ajutat o familie de romi care își pierduseră casa lasandu-i sa locuiască in pivinita respectiva care a gost transformată intr o mini garsoniera!cand tatal meu au murit acestia au pus stăpânire pe intreg spatiul abuziv ,deși unii au reusit sa isi faca adresa aici cu ajutorului tatalui!
In urma acestei ocupari abuzive au fost enorm de multe probleme,intreaga curte a ramas fara apă, aceasta fiind deconectata de catre Apa Nova deoarece se acumulase o datorie de 30.000 lei ,ceasul de citire a apei cat si toți robineții se aflau in pivinita respectiva iar acestia nu au permis accesul celor de la Apa Nova pt citire sau intervenții, iar in acelasi timp nu au achitat deloc apa consumata on decurs de peste 10 ani !
Anul acesta cei de la primarie/icral (nu stiu esact denumirea actuala) au venit si i-au evacuat pe aceștia deoarece nu platisere nici macar odata chiria si stateau abuziv...au schimbat yala si de atunci camera si beciul respectiv stau goale!
As dorii să stiu daca am dreptul de a cere preluarea acestui spațiu avand in vedere ca tatal meu a locuit acolo,daca da unde trebuie sa ma adresez si ce demersuri trebuiesc facute
Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2021
Luciann739, utilizator

Alte discuții în legătură

Dreptul de proprietate privata in relatia cu apanova Gabislav Gabislav Buna ziua, am o problema cu ApaNova pe care nu reusesc sa o rezolv si anume: tatal meu este proprietarul unui imobil, mai exact o casa la curte, are act de ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie de proprietari, vecini alibotean alibotean Buna, Avem urmatoarea problema: in subsol (beci) curge apa pe langa tevile de apa rece/calda, am chemat un instalator care a venit si a identificat problema ... (vezi toată discuția)
Ce solutii legale exista? corinao corinao Buna ziua, Am si eu cateva intrebari, in calitate de proprietar de locuinta intr-un bloc cu 10 apartamente. Nu stiu cum sa procedez si m-ar ajuta mult un sfat ... (vezi toată discuția)