avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Important! Bună ziua! Am făcut contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Important! Bună ziua! Am făcut contract de îngrijire cu bunicii, ...

Important! Bună ziua! Am făcut contract de îngrijire cu bunicii, (bunica a decedat) am aflat ca doar pe terenul unde este casa inclusiv aceasta ne va rămâne. Pe pământurile celelalte nu este făcut contract neavând cf, ce am putea face?

Alte discuții în legătură

Mostenire pamant bunicul slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua , va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat daca se poate . Bunicul meu a decedat in 1986.In urma lui s-a facut succesiunea si s-a impartit la 3 ... (vezi toată discuția)
Mostenirea de la tatal meu frentescuandreea frentescuandreea buna ziua tatal meu a decedat in urma cu 3 ani.as vrea sa stiu dac eu fac la mostenirea lui din partea strabunicilor mei asta pentru ca si bunicul meu a ... (vezi toată discuția)
Departajare impozit teren la primarie adrian73 adrian73 Am cumparat o casa( de fapt, casa bunicii sotie, acum 3 ani), prin contract de vanzare cumparare cu intretinere lor, cat traiesc. Bunicul sotiei a decedat si ... (vezi toată discuția)