avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihnă în preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihnă în preaviz

Bună ziua. În perioada de preaviz, ca urmare a solicitării demisiei, salariata poate să-și ia concediu de odihnă.? Mulțumesc. La revedere.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:07, 15 Aprilie 2021
concediul de odihna poate constitui perioada de preaviz daca si angajatorul este de acord.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, salariata poate să-și ia concediu de odihnă in perioada de preaviz cu acordul angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in preaviz stelamudura stelamudura Buna seara. Am o cerere pentru efectuarea a 4 zile de concediu de odihna, aferent anului in curs, cerere semnata si aprobata de catre domnul director. ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in preaviz popanaid popanaid Buna ziua, am 2 intrebari referitoare la concediul de odihna: 1. se poate efectua concediu de odihna in timpul preavizului, la cererea angajatului, fara a se ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)