avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare cod CAEN secundar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare cod CAEN secundar

Buna seara! Daca un cod CAEN secundar este pe actul constitutiv, acel act este autorizat de avocat, mai trebuie autorizat la ONRC? S-a incercat o solicitare de autorizare (declaratia 3 etc) si s-a primit raspuns cum ca acel cod exista deja in staturul societatii. Astfel, s-a declarat cererea de la ONRC fara obiect. Este in regula acest lucru?
Ultima modificare: Vineri, 16 Aprilie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Autorizare obiect de activitate punct de lucru BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! Imi poate spune cineva de ce documente am nevoie pentru a autoriza la onrc un cod caen pentru un punct de lucru al unei societati? precizez ca ... (vezi toată discuția)
Coduri caen ina 64 ina 64 Buna ziua,am un magazin cu imbracaminte dama,dar am bagat la vanzare si cateva curele si genti din material inlocuitor(nu piele) si vreo doua -trei margele;in ... (vezi toată discuția)