avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, doresc sa ma pensionez la limita de varsta. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, doresc sa ma pensionez la limita de varsta. Am pierdut ...

Buna ziua, doresc sa ma pensionez la limita de varsta. Am pierdut carnetul de munca si fac demersurile necesare pentru recuperarea vechimii, stiu ce implica . Am primit o adeverinta de la casa de pensii care atesta stagiul de cotizare incepand cu 2001 pana in prezent. Pentru perioada dinainte am luat legatura cu fostii angajatori , astept adeverintele.
Intrebarea mea este urmatoarea: La depunerea dosarului de pensie, pentru perioada cuprinsa in adeverinta de la casa de pensii mai trebuiesc depuse adeverinte de la angajatori avand in vedere ca ei figureaza cu perioada si stadiul de cotizatie in actul emis de casa de pensii? Multumesc

Alte discuții în legătură

Va salut! casa județeană de pensii eliberează stagiul de cotizare ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și ... (vezi toată discuția)
Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiei in cazul concediilor medicale Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna dimineata, 1. In ce masura concediile medicale pe care le-a avut un salariat in decursul activitatii influenteaza vechimea in campul muncii vechimeaa ... (vezi toată discuția)