avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbate succesiune Mama este în proces cu fratele ei, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbate succesiune Mama este în proces cu fratele ei, pt succesiune, ...

Dezbate succesiune
Mama este în proces cu fratele ei, pt succesiune, amândoi părinții au decedat.
Înainte de deschiderea succesiunii, fratele a vândut tractorul și utilajele (plug, remanatoare, etc) din curte. A spus ca a dat tractorul la fier vechi dar și utilajele. De fapt tractorul l a vândut cu 13000 lei. Nu vrea sa depună niciun act din care sa rezulte vânzarea lui, a spus în instanta ca nu are dar nici pt celelalte utilaje. În total a luat 20000 lei pe ele. Dar refuza sa depună acte. Normal nu trebuia sa le vândă. Chiar și el a recunoscut ca au fost cumpărate de către defunct (tatăl lor). Cum a putut sa le vândă și cine a semnat în numele decedatului?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Taxa de succesiune constantinstanga constantinstanga Buna ziua ,voi incerca sa fiu cat mai succint ,deci: Tatal meu a decedat in urma cu 1 an si 3 luni ,mama decedase anterior tatalui meu ,ca atare noi suntem ... (vezi toată discuția)
Impozit tractor! Irenche Irenche Cum sa radiez un tractor înscris in circulație de tatăl meu, acum 20 de ani, cumpărat nou, si pentru care plătim la primărie un impozit de 350 lei pe an. ... (vezi toată discuția)
Obținere certificat fiscal auto de la un proprietar care a decedat ulterior vanzarii Aurel B Aurel B Buna ziua. Am cumparat o masina a cărui proprietar a decedat ulterior . Defuncta nu mai are nimic pe rolul sau doar masina deoarece nu a apucat sa o soata din ... (vezi toată discuția)