avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, vreau sa intabulez un imobil si nu stiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, vreau sa intabulez un imobil si nu stiu etapele pe care trebuie sa le parcurg

Buna ziua,

Detin un imobil construit pe care pentru a intra in deplina legalitate doresc sa il intabulez
Care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurg, ce documente imi sunt necesare si care ar fi costul unei asemenea demers
Va multumesc pentru viitoarele indrumari pe care, am siguranta ca veti avea bunavinta sa mi le transmiteti
Multa sanatate!
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:22, 16 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să luați legătura cu un cadastrist pentru efectuarea documentației cadastrale, după care, împreună cu actele de proprietate ale imobilului si cu certificatul de atestare fiscală de la Primărie, îl intabulati la Biroul de Carte Funciară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare cadastrare MILESCU MILESCU Buna ziua! Poate sa ma lamureasca cineva ce inseamna intabulare si cadastrare? Unde trebuie sa ma adresez ca sa le fac si ce acte imi trebuie? Implica ... (vezi toată discuția)
Procedura necesara pt obtinere carte funciara cu certificat de mostenitor Isleman Isleman Am un apartament in Buzau pe care il tin gol si doresc sa il pun la vanzare dar trebuie sa ii fac cartea funciara. Apartamentul este mostenit de la mama mea ... (vezi toată discuția)
Cadastru efectuat in 2005,neintabulat,mai este valabil? niccu niccu Buna seara, Un teren a avut cadastru efectuat in 2005. Din varii motive,nu a fost intabulat. Mai este valabil cadastrul?Cineva a afirmat ca nu ar mai fi ... (vezi toată discuția)