avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,sunt cioban ,și pășunea pe care aveam ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,sunt cioban ,și pășunea pe care aveam animale,a ...

Buna ziua,sunt cioban ,și pășunea pe care aveam animale,a fost concesionata de alt cioban ,acesta nu a respectat ceea ce sa spus la primărie,adică să rămânem pe poziții,a cerut să plecăm de pe pășunea lui,pe motiv că construiește.,pe lângă are
și o căsuță ridicata de 4 ani in camp.
Întrebarea mea ,este normal după înțelegerea de la primărie,pe terenul de 21ha sa nu mai poată nimeni sa pasca animale,iar el sa meargă pe toate terenurile,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:07, 17 Aprilie 2021
Pai faceti plangere la primarie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu oile printre case Curiosul1234 Curiosul1234 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o problema mai ciudata. O sa incerc sa fiu cat mai scurt. Stau intr-o localitate la 10km de oras. Localitatea este ... (vezi toată discuția)
Poate fi terenul trecut in acte pasune transformat in teren agricol? CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am si eu o intrebare. Bunica mea are ~7 hectare de teren. Moment ele sunt concesionate unui fermier care momentan paste pe ele animale (oi). In ... (vezi toată discuția)
Verbal am dat dreptul cuiva a folosi o pasunea mea proprietate (de 4 ani).respectiva pers. poate solicita daune,drepturi, etc? Balaurul Balaurul O zi buna si...o intrebare am pt. dvs.: In anul 2005, conform legii funciare1/2000, tatalui meu i s-a emis titlu de Proprietate si a fost pus in posesie pe ... (vezi toată discuția)