avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Doresc să deschid un PFA cu activitate pentru web ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Doresc să deschid un PFA cu activitate pentru web design.

Buna ziua! Doresc să deschid un PFA cu activitate pentru web design (creare site-uri web) și vreau să știu dacă în primele 1-2-3 luni de activitate nu am niciun venit, va trebui să plătesc taxe?
Va mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Oscar Dincu , utilizator 17:27, 6 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Impozitul la stat la un pfa se plateste anual
Buna ziua,

In cazul in care inca mai prestati activitatea in domeniul de "Web design", va las aici un articol care ar putea sa va ajute.
Este vorba despre care sunt principiile esentiale in realizarea unui website profesional. Sunt convins ca deja va pricepeti in activitatea dumneavoastra, dar putina informatie in plus nu ar putea sa strice :)

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor asupra unui website ankiutel ankiutel Dezvolt un site web unde imi voi afisa serviciile de web design si grafic design pe care le prestez in calitate de persoana juridica. Din cunostintele mele, ... (vezi toată discuția)
Conditii deschidere pfa ptar ptar Unul dintre angajatii mei mai vechi ar dori sa isi ideschida un PFA si as vrea sa il ajut. Ce conditii trebuie sa intruneasca pentru a deschide un PFA? ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa zimbrul68 zimbrul68 Buna ziua, As dori sa-mi infiintez un PFA Ca acte necesar am aflat ca trebuie: o copie dupa actul de identitate al viitoarei persoane fizice autorizate / ... (vezi toată discuția)