avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat fiscal primarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat fiscal primarie

Buna seara,
Pentru a depune cerere in vederea eliberarii unui certificat de atestare fiscala, pentru societatea la care lucrez, la o Primarie mi s-a cerut procura notariala prin care administratorul sa ma imputerniceasca sa in acest sens. Initial am mers cu o impurnicire eliberata de societate, eu fiind economist in aceasta societate si nu au vrut sa elibereze acest certificat de atestare ficala. Este corect ceea ce cer functionarii primariei? Nicaieri in nicio institutie a statului cand am reprezentat societatea nu mi s-a cerut acest lucru. Nici la semnarea de credite bancare (aici mi s-a cerut de banca imputernicire prin AGA chiar daca se punea gaj pe bunurile societatii)
Unde se poate face plangere in fata acestui abuz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:20, 18 Aprilie 2021
Depuneti o sesizare catre Primar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. intampin urmatoarea problema. am depus actele pentru ... generalss generalss Buna ziua. Intampin urmatoarea problema. Am depus actele pentru primul act de identitate pentru fiul meu care tocmai a implinit 14 ani. La momentul depunerii ... (vezi toată discuția)
Recuperarea sumelor de bani din banca daca titularul a decedat si nu exista imputernicit aandrr aandrr Bunicul meu a decedat, el avand in banca o suma destul de mare de bani. O anumita persoana care lucreaza la banca si este vecina cu bunicii mei i-a cerut ... (vezi toată discuția)
Imputernicire/ delegatie consilier juridic DobrinoiuAndreea DobrinoiuAndreea Poate un consilier juridic, inscris in tablou, sa faca o imputernicire pentru o persoana fizica, pentru a o reprezenta la eliberarea unui certificat de ... (vezi toată discuția)